London - Maj 2011

Resan ner till Arlanda gick bra, inte en enda liten försening :] Vi började med att käka stabil lunch på McD, (glass).. Jag gick och köpte en tandborste, för det hade jag glömt. Sedan satte vi oss på planet, lyfte och landade några timmar sedare på Heathrow. Som dom beresta stjärnor som vi är, fyllde vi på våra tunnelbandekort (som vi hade kvar sedan vi var där för 2år sedan) och tunnlade oss sedan iväg till Notting Hill!


Vi visste vilken station som vi skulle kliva av på, men vart vi skulle sedan det hade vi inte kollat upp. Planen var att göra som vi brukar, dvs gå tills vi kommer dit vi ska med lite tur (läs: skicklighet). Det hade nog fungerat bra om man hade gått åt rätt håll.. efter att gått runt där alla hus såg lika ut + att alla hotell hade nästa samma namn, så fick Jenny gå in och fråga på ett stället åt vilket håll vi skulle gå. En kille som var där tog jobbet som vägbeskrivare på största allvar och följde med oss hela vägen fram till dörren. Vilket faktiskt var ett antal kvarter bort :] *naaw*

Hotellet var fint på utsidan, mindre fint på insidan men det gör inte så mycket. Dock ska det sägas att vi blev deporterade till källaren *ehh*. Det känndes kanske inte helt okej. Det var också extremt lyhört och just ja, jag får ju inte glömma; Det började läcka i taket när någon på våningen över duschade.. Det droppade ner via en spotlight. Stabilt :]

Dag nummer två, dags att möta pressen tillsammans med de andra kändisarna som var där :] *moohahhaa* Känner att jag hade en ganska så bra hårdag och gillade även min outfit väldigt mycket! Det var inte alls lika mycket folk som sist vi var där, skönt. Dock massvis med svenskar så man inte kunde säga vad man vill, för då fattar alla ändå! Vi fick även kolla på en film i 4D, lite äckligt men coolt också.

På kvällen gick vi ut och åt på en Pub i Notting Hill. Jenny tog Fish & Chips och jag åt en stark hamburgare, är riktigt nöjd över valet då det var den godaste burgaren jag ätit i hela mitt liv!

Efter detta tog vi en lunch och skrev vykort, fotvandrade runt i staden och kollade på klockan ;] Fick galet ont i fötterna efter all promend så fick ta ett break i en park. Fantastiskt väder var det alla dagar vi var där, så behövde inte ha någon jacka. Skönt!

Posta vykort *check*

På lördagen var det inplanerat shopping! Redan på fredagen hade jag hittat och köpt den fina västen som jag sett på nätet men inte fanns hemma i butik. Så det känndes mycket bra att fynda den i London!

Naaw..

Vi hittade efter en stunds letande till ett varuhus, i första butiken som vi gick in i fann jag en fin klänning som jag ska ha på bröllopet i sommar! Nu är det bara skor och nånting att ha ovanpå som fattas :]


Köpte även ett linne och en mini jeansväst. Vi var båda två ganska trötta efter dagen innan, så orkade inte gå så länge på stan. Åkte hem till hotellet och relaxade inför kvällen då musikal stod på schemat!

På musikalen hade vi ganska bra platser och man kunden även hyra kikare för att se bättre! Coolt:: Alla var jätteduktiga och musikalen var galet bra! Till och med jag som inte kan engelska förstod det mesta.. Fantastiskt! En mäktig upplevelse som alla borde göra någon gång!

Vi kliver upp i tid, gör oss i ordning, käkar frulle och drar iväg med våra väskor till tunnelbanan. Vi tunnlar iväg till flygplatsen, i god tid då vi lixom inte hade nått bättre för oss. Checkar in, visar upp pass och jag blir som vanligt utfrågad om något. Denna gång om vad det var för tröja som jag hade på mej.. *ehh* okej.


Shoppade lite parfym och tidningar, jag var snäll flickvän och köpte med en doft till Förre också! Mycket fint att det sitter ett riktigt tygmärke på flaskan även :] *naaw*


När vi väl kommer på planet så händer inte så mycket mer.. Vi får nämligen inte starta då det tidigare på dagen blivit massa förseningar pga blåst (?) så nu ligger vi längst ner på start listan. Vi kommer iväg först 1h efter utsatt tid, men possitivt så verkar det bara som att resan hem ska ta 2timmar.


Det blir som planerat, vilket innebär att när vi kommer fram så har vi en timme innan tåget ska gå. Men när vi väl landat, så får vi inte kliva av, för "röret" som man går in genom fungerar inte.. De är då tvungen att beställa ut en trappa för att vi ska kunna ta oss ur planet, det tog ca 20min innan den kom dit, och vi satt typ längst bak så fick även gå av sist.


Sedan var det dags för koditionstest och springa genom hela flygplatsen, för att sedan bli stoppad för en oinplanerad pass kontroll. Crap! Turligt nog öppnade de en extra kö så vi kunde smita dit, men självklart så gick nån före oss fel som inte var medborgare och då även stoppade upp oss i den nya kön. När vi väl kom igenom och sprungit till väskbandet så var det som alltid: Min väska hade inte kommit!


De fyllde heller inte på med nya väskor föräns de som redan låg där flyttats bort. Stod där en stund tills att bandet ändå försökte fylla på nya väskor, men då fastnar flera i varandra och hela bandet börjar gnissla och slutar sedan att fungera helt. Då börjar folk hoppa upp och gå på bandet och det var allmänt kaos, efter en halv evighet så verkar iaf någon fått kontakt med personalen på andra sidan som kunde sätta igång bandet igen och DÅ kom min väska äntligen! En sista löprunda och vi hann komma med tåget med några minuter till godo.....

Copyright © 2019 Frida-Martina.se All Rights Reserved