Bern - Februari 2016

Det tog en liten stund att ta sig från Crans-Montana till Bern, men väl framme lyste solen och man kände sig som hemma :] Lite lunch på Starbucks innan vi gick vidare till hotellet. Gullig kille i receptionen uppgraderade oss till ett mycket flott rum! Snyggaste badrummet någonsin, rooooosa :]

Det fanns ju badkar, vilket ju självklart då måste användas! När man dessutom i sin egen packning hittar badskum är ju lyckan total!


Efter bad var det allmän sminkning, lyssna på bra musik och dansa runt i möblemanget..


Gick ut och letade någonstands att äta, hittade ett trevligt ställe där jag spisade mitt livs första Risotto (mycket god!) och vi även tog in lite goda drinkar.


Vi hade tänkt hitta något roligt uteställe, men det var söndag så inget var öppet.

Nomnom..

Stadig frukost på Starbucks, för mig innehållande bland annat en riktigt stor kaloririk cheesecake :] Men vad gör det om 100år.. Det är ju semester ;]


Självklart stod shopping på schemat, men kollade även in omgivningen. Som denna lilla park. Intill den låg även Svenska ambassaden om vi skulle stöta på patrull under vistelsen!

Chokladlandet Schweiz skulle inte komma att göra mig besviken. När man får gå in i en chokladdoftande butik där man kan köpa choklad på lösvikt som personalen bryter loss ifrån stora block.


Blir dyrt när man vill ha av nästan alla sorter :] Men supergott, så självklart värt det!

Här är lite av shoppingen som köptes under resan, som ni ser bland annat en parfym, jag hittade  givetvis den på flygplatsen sedan för halva kostnaden..

Copyright © 2019 Frida-Martina.se All Rights Reserved